Houd je opgeslagen locaties in de volgorde die je wilt vergelijken. De Local Time-kaart blijft apart van de opgeslagen lijst.
Verwijder een locatie
- Veeg op World Clock naar links over een opgeslagen locatiekaart.
- Tik op Verwijderen. De vermelding wordt direct verwijderd.
- Controleer eventuele widgets die die locatie gebruiken.
Herschik locaties
- Tik op Meer (de drie puntjes) in de linkerbovenhoek.
- Kies Sorteren en verwijderen.
- Sleep de herschikknop van een rij om deze in de opgeslagen lijst te verplaatsen.
- Tik op Gereed.
Voordat je klaar bent
- Het verwijderen van een locatie heeft geen invloed op de tijdzone-instellingen van het apparaat. Er is geen prullenbak in de app.
- Two Cities en City List tonen respectievelijk de eerste twee en eerste vijf opgeslagen steden.
- Two Locations toont Local Time en de eerste opgeslagen stad. World Clock List toont Local Time en maximaal vier opgeslagen steden.
- Een widget die is ingesteld om de eerste stad te volgen, verandert mee met de opgeslagen volgorde. Een widget die is ingesteld op een specifieke stad moet mogelijk opnieuw worden geconfigureerd als die stad wordt verwijderd.
Tips
- Controleer de regio voordat je steden met vergelijkbare namen verwijdert.
- Herschik direct in plaats van steden te verwijderen en opnieuw toe te voegen.